איטום מעברי צנרת לחדר רטוב בממ"ד

הוספת חדר רטוב (שירותים או מקלחת) למרחב מוגן מחייבת פתרון ייעודי למעברי הצנרת מאושר פקע"ר. פתרונות מעברי הצנרת של חברת שרפים מערכות מיגון מתוכננים במיוחד כדי להבטיח איטום מוחלט מפני גזים, מים והדף, תוך שמירה מלאה על בטיחות הממ"ד ותקינות המבנה.

סדרת התקני אלמוג ליציקה הוא פתרון של מערכת אטימה המשולבת בתוך שרוול ליציקה עבור ספרינקלר, מזגן עם ברז ניקוז, כבילה, תשתיות, מים חמים/קרים, ניקוז כיור וביוב אסלה.

המוצר מגיע מוכן ליציקה ובעובי הקיר שבתוכנית, מה שנדרש הוא פשוט לקבע את המוצר ביציקה במיקום המתאים. בסיום פירוק תבניות  היציקה יש להסיר מכסה המגן ולהעביר דרך מערכת האטימה את הצנרת או הכבלים ולחזק את הברגים לאיטום מושלם.

למה לבחור בהתקן אלמוג למעברי הצנרת שלכם?

אטימות מוחלטת ובטוחה: מונע חדירת נוזלים, לחות וגזים בין קיר הממ"ד לחדר הרטוב.

התקנה קלה ומהירה לקבלנים: תכנון חכם וקומפקטי בשלב היציקה המאפשר התקנה דרך קיר/תקרה/רצפה ואינו עובר את גובה המילוי שמתחת לריצוף.

עמידות לשנים רבות: מיוצר מחומרי גלם איכותיים תוצאת גרמניה מאושר מכון התקנים ופיקוד העורף

ראש שקט בטופס 4: מותאם לדרישות הרשויות כדי להבטיח מעבר חלק בביקורות.

תאימות מלאה לדרישות פיקוד העורף (פקע"ר)

כאשר מעבירים צנרת בממ"ד, אסור להסתמך על אילתורים. המוצר שלנו מתוכנן בהתאמה מדויקת להנחיות המעודכנות המופיעות במפרט הרשמי להוספת חדרים רטובים במרחבים מוגנים של פיקוד העורף (קובץ PDF).

סדרת התקני אלמוג מספקים מענה תיקני לדרישות החובה הבאות:

התקנה ב-90 מעלות: התקנה תקינה בניצב לקיר הבטון (לא באלכסון או בשיפוע), כנדרש בשרטוטים.

מסלול קצר ופתח מינימלי: שמירה על החוזק המבני של קיר הממ"ד.

אטימה חרושתית קבועה: פתרון מקצועי ואמין המייתר את הצורך בשימוש פיראטי בחומרי איטום משחתיים שאינם מותאמים להעברת צנרת.

אל תיקחו סיכונים באיטום הממ"ד!

התקנה לא תקנית של צנרת בממ"ד עלולה להוביל לפסילה בביקורת פיקוד העורף ולעיכוב בקבלת טופס 4. בחרו בפתרון הבטוח, התקני והמקצועי ביותר מבית חברת שרפים מערכות מיגון בע"מ.

צור קשר

ייעוד: העברת צנרת ספרינקלר, מזגן, מים, ניקוז, וביוב בקירות ממ"ד פנימיים.

קטרים נתמכים: 16 מ"מ עד 114 מ"מ ( 0.25-4 צול )

חומרים: פולימר יעודי.

עובי קיר – 200-500 מ"מ

שאלות נפוצות

האם יש פתרון לביוב עבור האסלה?
כן, יש התקן אלמוג 6 צול המאפשר חדירה של צינור 4 צול (110-114 מ"מ
האם גובה ההתקן עובר את גובה הריצוף
לא, ההתקן הכי גבוה הוא 150 מ"מ מידות חוץ חוץ, וזה נמוך מגובה המילוי בפועל גובה צנרת הביוב המקסימלית מרצפת הבטון הוא 130 מ"מ. רוב ההתקנים האחרים לא עולים על 100 מ"מ מקו רצפה.
האם רואים את הצנרת?
לא, בהתאם להנחיות פקע"ר קירות החדר הרטוב מחופים בגבס, ההתקן אמור להיות מתחת לריצוף ואם הצנרת החודרת צריכה לעלות כלפי מעלה למשל מים חמים קרים היא עוברת בין החיפוי לקיר הממד.
איזה סט התקנים נדרש לחדש רטוב?
ברוב המקרים נדרש 3 התקנים:2 יח' של 3 צול עבור מים חמים ומים קרים 16-20 מ"מ . 1 יח' 6 צול עבור ביוב אסלה 4 צול. לפעמים ביוב הכיור יוצא לא דרך ביוב האסלה ולכן צריך עוד התקן של 4 צול עובר ניקוז 2 צול.
יש פתרון לונטה בחדר הרטוב?
כן, אם נדע את קוטר צינור הונטה, ניתן לספק התקן נוסף.